Volg ons op Twitter
Double click to edit 
 
Meer foto's van ons koor
 
Wilt u meer foto's van ons koor en van o.a. onze optredens zien?
Klik dan op onderstaande knop.
 
Een prachtige match
 
Peter Schenk (midden) en Anco Bierman (rechts) van het Asser Scheepskoor 'Bij Nacht & Ontij", nemen op de foto een Acer laptop van Jan Wigchers, franchisenemer van de SNS Bank in Assen, in ontvangst. De oude laptop van het Scheepskoor werd zo traag, dat ze een nieuwe moesten aanschaffen. Mede door de Corona pandemie loopt het Scheepskoor inkomsten mis, dus het aanbod van SNS Assen kwam als geroepen. SNS Bank is al jaren sponsor van van het koor en gezamenlijk organiseren ze minimaal twee optredens per jaar in verzorgingstehuizen.
SNS neemt de kosten dan voor haar rekening en de SNS medewerkers helpen deze dag met hand- en spandiensten.
 
Bert Broekman
Tel. 06-27265772
E-mail:
l.broekman@ziggo.nl
Nieuwe leden
 
Houdt u van gezelligheid, van een scheepse sfeer en kunt u een beetje toon houden? Dan bent u van harte welkom om eens kennis te maken met ons enthousiaste scheepskoor.
 
Maak een afspraak met onze
scheepszanger Bert Broekman voor een bezoek aan een repetitie.
 
 
Weer aan de slag
 
Gedurende bijna 2 jaar heeft ons koor een verplichte lockdown moeten accepteren. En eindelijk, het is zover, we zijn weer los met z'n allen! Om de 2 weken op dinsdag van 19:30 tot 21:45 uur repeteren we in het wijk-buurtgebouw LTC  Echtenstraat 61, 9402 JB in Assen. De repetitie-datums kunt u vinden in de agenda.
Komt eens, vrijblijvend, kijken bij een repetitie van ons koor om de sfeer te proeven! U bent van harte welkom