Volg ons op
X
Double click to edit 
 
Meer foto's van ons koor
 
Wilt u meer foto's van ons koor en van o.a. onze optredens zien?
Klik dan op onderstaande knop.
 
Ons jaarlijkse kooruitstapje 2023
Dit jaar was er voor een bijzondere maritieme bestemming gekozen. Een dagtocht naar de Eems in Duitsland.
Vrijdag 29 sept. om 8:00 uur aanmonsteren bij de Ariva tourbus in Assen en koers zetten richting Moormerland naar de Emssperwerke. Een bijzondere waterkering met een doorlaat  voor kolossale schepen. Dan op naar Papenburg waar zich de grootste scheepswerf ter wereld, de Meyer Werf, bevind. Daar kregen we een interessante rondleiding op de werf met zicht op de cruise-schepen die daar in aanbouw zijn. Dat was een indrukwekkende ervaring. Als afsluiting een 3 gangen diner bij Restaurant Robben in het plaatsje Twist. Een prachtige dag!
 
Bert Broekman
Tel. 06-27265772
E-mail:
l.broekman@ziggo.nl
Nieuwe leden welkom
 
Spreekt de sfeer en het enthousiasme van het koor je aan? Aarzel niet en kom eens langs bij een repetitie. Dinsdag's om de 14 dagen oefenen we in het LTC gebouw aan de Echtenstraat in Assen. De datums en tijden van de repetitie kun je vinden op deze website onder knop "Agenda".
Of maak een afspraak met onze
scheepszanger Bert Broekman voor een bezoek aan een repetitie.
 
Double click to edit
Ledenwerfactie
 
Ons scheepskoor kan best wat nieuwe leden gebruiken. Dus onder het motto "Zing met ons mee" hebben we een actie op touw gezet waar we niet alleen leden willen werven, in Assen en wijde omgeving, maar ook bekendheid willen geven aan ons vrolijk en enthousiaste scheepskoor.
Met een paar duizend dubbel bedrukte bierviltjes gaan we de boer op en in o.a. de talloze buurt- en clubhuizen in Assen kun je ze al aantreffen.