Volg ons op Twitter
Double click to edit 
 
Meer foto's van ons koor
 
Wilt u meer foto's van ons koor en van o.a. onze optredens zien?
Klik dan op onderstaande knop.
 
Een prachtige match
 
Peter Schenk (midden) en Anco Bierman (rechts) van het Asser Scheepskoor 'Bij Nacht & Ontij", nemen op de foto een Acer laptop van Jan Wigchers, franchisenemer van de SNS Bank in Assen, in ontvangst. De oude laptop van het Scheepskoor werd zo traag, dat ze een nieuwe moesten aanschaffen. Mede door de Corona pandemie loopt het Scheepskoor inkomsten mis, dus het aanbod van SNS Assen kwam als geroepen. SNS Bank is al jaren sponsor van van het koor en gezamenlijk organiseren ze minimaal twee optredens per jaar in verzorgingstehuizen.
SNS neemt de kosten dan voor haar rekening en de SNS medewerkers helpen deze dag met hand- en spandiensten.
 
Bert Broekman
Tel. 06-27265772
E-mail:
l.broekman@ziggo.nl
Nieuwe leden welkom
 
Spreekt de sfeer en het enthousiasme van het koor je aan? Aarzel niet en kom eens langs bij een repetitie. Dinsdag's om de 14 dagen oefenen we in het LTC gebouw aan de Echtenstraat in Assen. De datums en tijden van de repetitie kun je vinden op deze website onder knop "Agenda".
Of maak een afspraak met onze
scheepszanger Bert Broekman voor een bezoek aan een repetitie.
 
Double click to edit
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Scheepskoor BN&O van 2 mei j.l. is Ton Kruize door onze voorzitter Jan Weijtmans benoemd tot Lid van Verdienste. Ton zet zich al jarenlang onvermoeibaar in bij de geluidscrew om er voor te zorgen dat de geluidsinstallatie van BN&O er perfect bij staat en weer netjes opgeruimd wordt.
Proficiat Ton!
 
Lid van verdienste
 
Ons (oorspronkelijk Spakenburger) koorlid Hans de Graaf vertolkt als troubadour de stem van de Zuiderzee